Effici├źnte zorgcommunicatie De nieuwste generatie verpleegoproep is een unieke, ge├»ntegreerde oplossing waarbij flexibiliteit en mobiliteit van bewoners en zorgmedewerkers centraal staan.
IGCN
Zorgcommunicatie

Kwecoo

Optimaal zelfstandig wonen

Kwecoo is een kleinschalige woonvorm voor veertien personen, die wonen in leefgroepen van 4 á 5 personen. Het gebouw is zo ingericht dat bewoners gemeenschappelijk een appartement bewonen, maar er ook een eigen kamer hebben. Voor mensen met een beperking op het gebied van communicatie. Dat kan iemand zijn die doof is of blind of iemand met het syndroom van Down. Er zijn ook mensen met een meervoudige beperking. Het gebouw is geschikt voor rolstoelgebruikers.
Binnen hun mogelijkheden en rekening houdend met hun beperkingen zal gezocht worden naar een zo groot mogelijke eigen regie.

Ondersteuning voor bewoners met zorgtechnologie zoals zorgoproep, epileptie- en bewegingsmelder. Communicatie met smartphones. Alles ondergebracht in één platform van Televic.


Gepaste zorg
Om het wonen in Kwecoo mogelijk te maken zijn de professionals er om de bewoners zo geruisloos mogelijk te ondersteunen. Ze zijn er om hen te helpen dit te realiseren zonder dat zij voelen van hen afhankelijk te zijn. De zorg is er voor hen en ge geven de bewoner het gevoel van zelfstandigheid.