Effici├źnte zorgcommunicatie De nieuwste generatie verpleegoproep is een unieke, ge├»ntegreerde oplossing waarbij flexibiliteit en mobiliteit van bewoners en zorgmedewerkers centraal staan.
IGCN
Zorgcommunicatie

Gors

Wonen en specialisme

Gors biedt maatwerk op basis van de indicatie, de vragen en de wensen van cliënten. Dat vergt flexibiliteit in voor zorgmedewerkers voor een diversiteit van bewoners en cliënten. Dat zijn kinderen en volwassen met niet aangeboren hersenletsel (NAH), autisme, lichamelijk en/of verstandelijke beperking. Bewegingsvrijheid en veiligheid door inzet van deursturing vanuit de rolstoel, zorgoproep, en specifieke alarmering bij bewoners met beademingsapparatuur.

Ondersteuning door IGCN van Televic zorgtechnologie en mobiele telefonie.


Organisatie Gors
Onze gedreven medewerkers en vrijwilligers zetten zich met passie in voor de best mogelijke mensgerichte ondersteuning en zorg. Aan huis en op diverse locaties in Zeeland aan kinderen, volwassenen en ouderen met hersenletsel en/of beperking. Bij wonen, werken/dagbesteding, leren, vrije tijd en behandelen.
In ons werk gaan we uit van vier waarden, vier dingen die we belangrijk vinden: betrouwbaar, gepassioneerd, professioneel en samen.