Efficiënte zorgcommunicatie De nieuwste generatie verpleegoproep is een unieke, geïntegreerde oplossing waarbij flexibiliteit en mobiliteit van bewoners en zorgmedewerkers centraal staan.
IGCN
Zorgcommunicatie

De Compagnie

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie

Als thuiswonen niet meer gaat, dan is het goed om de juiste zorg te krijgen en samen met anderen in een vergelijkbare woonomgeving te wonen. 
Een eigen appartement met woon- slaap – en badkamer die is voorzien van zorgtechnologie om de zorgmedewerker te spreken of te alarmeren, zij weten wanneer een bewoner het appartement of complex verlaat en op afstand contact houden met de bewoners.

Zorgoproep, dwaaldetectie en lokalisering dragen bij aan een zelfstandig leven voor de bewoners en optimale connectie met de zorgmedewerker door inzet van robuuste smartphones via Voice over WiFi (VoWiFi).


Het andere wonen - De Compagnie
Een deel van een wooncomplex is met 16 appartementen geclusterd wonen in 's-Hertogenbosch voor mensen met een vorm dementie. Wonen met elkaar in combinatie met servicegerichte dienstverlening en zorg op maat. De mensen met geheugenproblemen kunnen met of zonder partner in een volwaardig appartement in hun eigen wijk blijven wonen. Daar biedt Het Andere Wonen de Compagnie diverse diensten, activiteiten en services aan die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. Dit kan zijn in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimten. Geclusterd wonen zorgt voor veiligheid, geborgenheid en er is dag en nacht zorg in huis.