Effici├źnte zorgcommunicatie De nieuwste generatie verpleegoproep is een unieke, ge├»ntegreerde oplossing waarbij flexibiliteit en mobiliteit van bewoners en zorgmedewerkers centraal staan.
Afbeelding
Zorgcommunicatie

Mobility platform

Dit platform is om oproepen, alarmen, videobeelden en zo veel meer, intuïtief en gebruiksvriendelijk en vooral op een bedrijfszekere manier bij uw zorgpersoneel af te leveren.

Alle alarmen via één toestel

IGCN levert u standaard gevalideerde robuuste zorgtoestellen met een groot beeldscherm zodat oproepen zichtbaar blijven ook als er meerdere tegelijk worden ontvangen.
Deze toestellen communiceren over Voice over Wi-Fi of DECT infrastructuur.

Rechtstreeks contact

Een zorgmedewerker kan na een oproep op zijn/haar mobiele telefoon, zoals alarm, deurcontact of bewegingsmelder, een spreek- en luisterverbinding opzetten met cliënt of bewoner.
Indien de zorgmedewerker op dat moment niet beschikbaar is, kan die de oproep weigeren en wordt door een collega in de buurt geaccepteerd. Een oproep blijft actief tot het moment van acceptatie.

Gebruiksvriendelijke interface

Eenduidige kleuren, beltonen en iconen zorgen voor nodige prioriteit en zichtbaarheid van alarmen.
Onderscheid tussen sanitair en hulpoproep door cliënt of bewoner. De zorgmedewerker kan een assistentieoproep doen als extra hulp nodig is of een agressieoproep als hij/zij wordt bedreigd.
In dat geval wordt een luid alarmsignaal gegeven aan alle zorgmedewerkers in de buurt.


Meer informatie over Televic Healthcare:
https://www.televic-healthcare.com/nl-be