Effici├źnte zorgcommunicatie De nieuwste generatie verpleegoproep is een unieke, ge├»ntegreerde oplossing waarbij flexibiliteit en mobiliteit van bewoners en zorgmedewerkers centraal staan.
Afbeelding
Zorgcommunicatie

Mobiele telefonie

De Televic oplossing maken gebruik van communicatie over het Voice over Wi-Fi netwerk of het DECT netwerk.

Voice over WiFi

De partner van IGCN voor VoWiFi is Spectralink. Doorslaggevend zijn de stemkwaliteit en stabiliteit.
Deze mobiele toestellen zijn speciaal voor de zorgsector zoals de Versity (opvolger van de Pivot) en de 7722.

DECT

De DECT technologie heeft zich reeds bewezen wanneer het om stabiliteit en gesprekskwaliteit gaat. De systemen communiceren over een bandbreedte waarbij geen interferentie van andere oplossingen ontstaat.

Voor aanvang van een project worden eerst metingen uitgevoerd en resulteert in een heatmap. Deze geeft een duidelijk beeld van het bereik van de te plaatsen basiszenders zodat er binnen het gehele pand en het aangrenzende deel aan de buitenzijde een goede dekking wordt gegarandeerd. Hiervan wordt een complete rapportage opgeleverd.

Speciaal voor de zorgsector worden bij gebruik van DECT de merken Spectralink en Cobs ingezet en deze zijn hiervoor gecertificeerd. Deze toestellen hebben bovendien een groot display waarop de meest urgente berichten zichtbaar blijven.

Smartphones

IGCN gebruikt voor het Voice over WiFi netwerk de Versity van Spectralink. Deze Android telefoon is uitgerust voor VoWiFi (only) en biedt aan de zorgmedewerker een robuuste telefoon met een groot scherm.

Bij gebruik van DECT wordt het COBS Smart-1 toestel ingezet. Deze Android telefoon heeft naast de Android en WiFi mogelijkheden ook het DECT protocol ter beschikking. Het is een robuuste zorgtelefoon met een groot scherm. Ook beschikt de Smart-1 over een topdisplay zodat het niet nodig is de telefoon in de hand te nemen bij een oproep.


Meer informatie over Televic Healthcare:
https://www.televic-healthcare.com/nl-be