Effici├źnte zorgcommunicatie De nieuwste generatie verpleegoproep is een unieke, ge├»ntegreerde oplossing waarbij flexibiliteit en mobiliteit van bewoners en zorgmedewerkers centraal staan.
Afbeelding
Zorgcommunicatie

Dwaaldetectie & lokalisering

De nieuwste generatie verpleegoproep is een unieke, geïntegreerde oplossing waarbij flexibiliteit en mobiliteit van bewoners en zorgmedewerkers centraal staan. Het draadloze verpleegoproepsysteem met lokalisatie gebruikt gepatenteerde technologieën om een noodoproep aan te vullen met informatie over de bronlocatie, dit zowel voor oproepen van de patiënt als voor assistentie of agressie-oproepen waarbij de zorgmedewerker hulp nodig heeft.

Draadloze oproep

Een oproep wordt geactiveerd door één enkele keer op de knop te drukken. Het afstellen van een oproep gebeurt door de zorgmedewerkers tag in te drukken vlakbij de tag van de melder (Bluetooth low energy).

Real-time lokalisatiebepaling

De tag communiceert te allen tijde via bakens die gekoppeld zijn met het centrale platform. Hierdoor kan zowel bij een oproep met melding op de handset of vanuit de verpleegpost een locatie opgevolgd en opgevraagd worden.

Draadloze tags

De tags zijn direct oplaadbaar in een oplaadstation. Openmaken en batterijen vervangen is nu verleden tijd. De tags worden in de gebruiksvriendelijke software weer toegekend door het verzorgend personeel en worden ingezet voor zowel voor de zorgmedewerker als voor cliënten/bewoners. In de volgende versie behoudt de tag van de zorgmedewerker na het opladen het profiel en is daarmee weer direct klaar voor gebruik. Deze draadloze tags hebben een batterijcapaciteit van ca. 1 maand.


Meer informatie over Televic Healthcare:
https://www.televic-healthcare.com/nl-be