Telefonie is een hele belangrijke
eerste fase in ons verkoopproces!
Financieel manager Campolife
Afbeelding
VoIP & DECT

DECT: meting & aanleg

DECT is de standaard voor digitale draadloze telefonie (Digital Enhanced Cordless Telecommunications). Deze technologie kent weinig storingen en biedt tevens bescherming tegen het afluisteren van gesprekken. Als gebruiker krijg je uitstekende, digitale spraakkwaliteit onder alle omstandigheden. Storingen tijdens calamiteiten zijn absoluut niet gewenst als daarmee de veiligheid van medewerkers, patiënten of cliënten in het geding komt.

Voor aanvang van een project worden eerst metingen uitgevoerd en resulteert in een heatmap. Deze geeft een duidelijk beeld van het bereik van de te plaatsen basiszenders zodat er binnen het gehele pand en het aangrenzende deel aan de buitenzijde een goede dekking wordt gegarandeerd. Hiervan wordt een complete rapportage opgeleverd.

Speciaal voor de zorgsector worden bij gebruik van DECT de merken Spectralink en Cobs ingezet en deze zijn hiervoor gecertificeerd. Deze toestellen hebben bovendien een groot display waarop de meest urgente berichten zichtbaar blijven.