Grote betrokkenheid,
snelle deskundige service
Gerrit-Jan Bril, BHV co├Ârdinato r en instructeur
Stichting Sprank
Afbeelding
Service

Veiligheid bewustzijn

Partner Beveiligmij

De vraag is niet of maar wanneer jouw bedrijf te maken krijgt met een datalek of enige vorm van cybercriminaliteit. En dit heeft vaak niet alleen financiële consequenties, maar zorgt voor een flinke deuk in je reputatie en het vertrouwen in jouw bedrijf.

Helaas is het tegenwoordig niet meer voldoende om enkel te investeren in technische oplossingen, het menselijk handelen is en blijft de zwakste schakel. Door medewerkers te trainen in het veiliger en bewuster omgaan met internet en informatie, security awareness, heb je een grote stap gezet om verschillende vormen van datamisbruik te voorkomen.

BeveiligMij.nl ontwikkelt security awareness opleidingen voor het structureel verbeteren van de informatieveiligheid thuis, onderweg en op de werkvloer. We bieden verschillende opleidingsvormen aan, zodat er altijd een opleiding is die goed bij jouw organisatie past. Alle opleidingen zijn in de Nederlandse taal en voor iedereen te begrijpen, ongeacht het kennisniveau, de vaardigheden of functietitel. Security awareness wordt niet gecreëerd met een eenmalige training. Het is een proces om het (online) gedrag van mensen te veranderen.