+31306342244 info@igcn.nl

Over ons

Vanuit een specifieke (zorg-) puntoplossing met een hoge mate van oprechte betrokkenheid en toewijding op terugkerende basis totaalpartner zijn op het gebied van ICT en zorgsystemen.

Onze BETROKKENHEID

   24/7 een supportmedewerker beschikbaar;

   Elke case wordt bekeken door verschillende specialisten (integraliteit);

   Wij helpen ook ‘niet-klanten’ direct bij spoedvragen;

   Wij werken vanuit praktijkscenario’s en de gevolgen hiervan;

   De adviesfase binnen onze werkwijze is altijd kosteloos.

Missie

De zorg optimaal ondersteunen en verbeteren met onze kennis van kleinschalig wonen en ruime ervaring in ICT en zorgcommunicatie. Dat doen we als partner met een hoge mate van toewijding, vindingrijkheid en betrokkenheid; van de eerste kennismaking tot structureel beheer. Want wij zetten alles op alles om échte oplossingen te bieden die de dagelijkse praktijk in de zorg beter maken voor cliënt en zorgmedewerker.

Visie

Technologie dient om de zorg menselijker te maken. Om dat te realiseren zijn persoonlijke betrokkenheid en ervaringen in en met de zorg essentieel. Daarom delen wij kennis en denken intensief mee met onze klanten om processen en de inzet van middelen te optimaliseren en daarmee de kwaliteit van de zorg beter te maken. Want juist in de zorg draagt iedere verbetering van een proces of het aandragen van de juiste oplossing bij aan de kwaliteit van leven, dienstverlening of werkplezier. Daarom staan wij ook altijd klaar voor onze klanten, gedreven door onze passie voor de zorg.

Xperience center

Bij voorkeur vindt de eerste stap tot nadere kennismaking plaats in ons Xperience center. Op basis van een verkenning van uitgangspunten, ervaringen, eisen en wensen wordt met elkaar een goed beeld gevormd van de gewenste situatie. Deze kunnen meteen zelf in de praktijk worden uitgeprobeerd.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op